Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Мэргэжлийн боловсрол сургалт
  • Хичээлүүд
  • Монгол Англи
  • Log in

    Access to the platform

    Forgotten your username or password?

  • Log in
Skip to main content

Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

  1. Home
  2. Courses
  3. Техник мэргэжлийн боловсрол олгох сургалт
  4. Баруун бүс
  5. Завхан Политехник коллеж
  6. Тогооч (IF5120-11 IV)
  7. Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд
Зууш салат бэлтгэх
Ёндонжунай Батмөнх
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Зууш салат бэлтгэх

Өндөг, сүү, сүүн бүтээгдэхүүн, гурил, будаа, гоймонгоор үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF52120-11-24-301 хуулбар 1
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Өндөг, сүү, сүүн бүтээгдэхүүн, гурил, будаа, гоймонгоор үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF52120-11-24-301 хуулбар 1

Гахай, шувуу, загас, далайн бүтээгдэхүүнээр үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-34-401
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Гахай, шувуу, загас, далайн бүтээгдэхүүнээр үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-34-401

Мах,дотор махан бүтээгдэхүүнээр үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-26-301
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Мах,дотор махан бүтээгдэхүүнээр үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-26-301

Түргэн үйлчилгээний хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-40-401
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Түргэн үйлчилгээний хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-40-401

Нарийн боов, амтлаг хоол, ундаа бэлтгэж хийх IF5120-11-35-401
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Нарийн боов, амтлаг хоол, ундаа бэлтгэж хийх IF5120-11-35-401

Тунгалаг шөл бэлтгэж хийх IF5120-11-32-401
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Тунгалаг шөл бэлтгэж хийх IF5120-11-32-401

Өндөг, мөөг, бяслагаар зууш салат бэлтгэж хийх IF5120-11-29-401 хуулбар 1
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Өндөг, мөөг, бяслагаар зууш салат бэлтгэж хийх IF5120-11-29-401 хуулбар 1

Ногоогоор үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-23-301 хуулбар 1
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Ногоогоор үндсэн хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-23-301 хуулбар 1

Шөлтэй хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-18-301
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Шөлтэй хоол бэлтгэж хийх IF5120-11-18-301

Зууш, салат бэлтгэж хийх IF5120-11-13-301
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэБолормаа Латин
Мэргэшүүлэх суурь хичээлүүд

Зууш, салат бэлтгэж хийх IF5120-11-13-301

Stay in touch

Бидэнтэй харилцах хаяг:

  • https://edu.gov.mn
  • +976 70140069 (2); (3); (4); (5)
  • info@mergejil.edu.mn
Get the mobile app

Proudly made with

Moodle logo

Made with by conecti.me

Үйлчилгээний нөхцөл | Нууцлалын бодлого