Мэргэжлийн англи хэл 2хт1 BC100-001-201 хуулбар 3
Жундаамаа Намнанцэгмэд

Мэргэжлийн англи хэл 2хт1 BC100-001-201 хуулбар 3

МБС-д зориулсан энэхүү Загвар курсыг ашиглах нь багш нарын цагийг хэмнэх, сургалтанд ижил төстэй бүтцийг ашиглах ач холбогдолтой. Загвар курсыг ашиглан өөрийн курсыг хэрхэн бүтээх тухай Багшийн гарын авлагыг Багш нарын өрөөнөөс авч ашиглаарай.

Хүнсний бүтээгдэхүүний тeхнологийн шинж чанарыг судлах Z.FP200
Цэрэндулам Ган-ЭрдэнэОдонтуяа Нараа

Хүнсний бүтээгдэхүүний тeхнологийн шинж чанарыг судлах Z.FP200

Хүнсний түүхий эдийн найрлага, шинж чанар, дулааны боловсруулалтын үед хүнсний түүхий эдийн найрлага, хадгалалтын үед гарах өөрчлөлтүүдийг судлахад оршино.